Figyelem! A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Elfogadom és bezárás

HÚSPOSTA KFT CÉGISMERTETŐ


A Húsposta Kft 6 évvel ezelőtt alakult 100 %-ban magyar tulajdonú cég.

Tevékenységét 2016. tavaszán kezdte. 

Székhelyünk Budapesten található de hűtőházunk ahonnan kiszolgáljuk Pest megyét és az ország keleti régiójában további 3 megyét Nyíregyházától 5 km-re, Nyírpazony községben található.


 

Fő profilunk a húskészítmények értékesítése, de nagy figyelmet fordítunk a baromfi és sertés húsok precíz, minőségi szolgáltatására is. Tevekénységünk a kiskereskedelmi egységek, éttermek és konyhák ellátását szolgálja. Megközelítőleg 1000 cikkelemmel dolgozunk. Folyamatosan bővítjük a húsféleségek és zöldségtermékek készletét. A fagyasztott gyümölcsök mellett, más gasztronómiai különlegességek széles választékát is felsorakoztatjuk a terméklistánkon. Tejtermék és szárazáru kiszolgálással is foglalkozunk.

Partnerközpontú üzletpolitikánk folyamatos innováción alapszik. A gyorsan fejlődő piaci igényeket követjük, számos területen meghatározó szerepünk van a hagyományos és különleges termékek forgalmazásában.

A Partnereinket  15 db hűtős autóból álló gépjárműparkkal, három megyében (Szabolcs- Szatmár- Bereg megye, Hajdú-Bihar megye és Borsod -Abaúj-Zemplén megye) szolgáljuk ki nap mint nap. Havi szinten 240-250 tonna áru forgalmazását bonyolítjuk le ezekkel a járművekkel, ami rendkívül alapos logisztikát, felkészültséget igényel.

A tárgyi feltételek mellett kiemelkedően fontos számunkra a kiváló személyi feltételek biztosítása, tapasztalt szakemberek alkalmazása.

Cégünket 5 üzletkötő és 2 telesaleses képviseli, akik az üzletfeleinkkel személyes kapcsolattartásra törekszenek. Vásárlóink és viszonteladóink száma 750 fölé emelkedett.

2020-ban megkezdtük magánszemélyek webshopban történő kiszolgálását. Jelenleg a webshop üzletágunk a legdinamikusabban fejlődő üzletág. 

Mind online kisker mind offline nagyker szegmensben hosszú távú célunk a megbízhatóságon és stabil üzleti előnyökön alapuló partneri kapcsolataink fenntartása, a kimagasló minőségű termékeken és a szolgáltatásunk pontosságán keresztül. A hatékonyságunk folyamatos fejlesztésén keresztül kívánjuk vevőink igényeit messzemenően kielégíteni. 

 

Vállalatunk a KOPER TRADE Kft. kereskedelmi társulás alapító társult tagja. A 9 vállalkozást tömörítő klaszter működése az "Együtt hatékonyabban" elvet képviseli és a kölcsönösségen alapul. Olyan kereskedelmi előnyöket igyekszünk tagjainknak elérni melyeket önmagukban nem vagy kevésbé tudnának kiharcolni.

Reméljük hamarosan partnereink és vásárlóink között köszönthetjük viszont! 

                                                                  

                          Bencze Gábor
                           ügyvezető

Hírlevél feliratkozás

Ne maradjon le akcióinkról!

Húsposta Kft.